Odong-odong

Parikan: Bojo Iku Duduk Odong-odong

Odong-odong
Odong-odong

Wulan iki durung usume buah kedondong #
tapi nek mekso, goleko nang pasar Keputran #
Bojomu iku dudu bangsane odong-odong #
mari ditumpaki terus dibayar sesuai akehe puteran

Antik iku durung mesti barange kuno #
nek ketepakan, regane isok larang #
Bojo iku nggon curahane tresna #
sing butuh disapa lan disayang

Golek rejeki gak perlu melok tombok-an #
opo maneh sampek tolek pesugihan nang eyang Sumbi #
Nek bojo iku mek gae tumpak-tumpakan #
mending ngrabio jaran, gak usah mblanjani klambi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s