Parikan Riyoyo

Mudik nang mBanyuwangi mampir nang Suroboyo # Lewat tol nDupak ketemu mobile cak Markum # Diluk engkas awak dewe wis mlebu dino riyoyo # Tak sampekno taqobbalalloohu minnaa wa minkum

Teko Semarang nang Nganjuk lewat Bojonegoro # Dalane lancar masiyo nang Guyangan rodok ngantri # Opo sing dadi salahku, njaluk tolong sampeyan sepuro # Mugo kita dadi wong sing taqwa lan mbalik fitri

Teko Lamongan arek-arek ngajak andok sego boran # tambah jangkep diombeni teh panas teko warunge Yu Sani # Ayo mulai sak iki mbukak lembaran anyar sing kebak paseduluran # Duso lan salah sing mbiyen-mbiyen ojok sampek dibaleni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s