Parikan Riyoyo 1437 H

Mudik nang mBanyuwangi mampir nang Suroboyo #
lewat tol nDupak ketemu mobile cak Markum #
Diluk engkas awak dewe wis mlebu dino riyoyo #
Tak sampekno taqobbalalloohu minnaa wa minkum

Teko Semarang nang Nganjuk lewat Bojonegoro #
Dalane lancar masiyo nang Guyangan rodok ngantri #
Opo sing dadi salahku, njaluk tolong sampeyan sepuro #
Mugo kita dadi wong sing taqwa lan mbalik fitri

Teko Lamongan arek-arek ngajak andok sego boran #
tambah jangkep diombeni teh panas teko warunge Yu Sani #
Ayo mulai sak iki mbukak lembaran anyar sing kebak paseduluran #
Duso lan salah sing mbiyen-mbiyen ojok sampek dibaleni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s